• Greek
  • English (United Kingdom)
  • Turkish (Turkiye)

Sabah Kahvaltısı

Kahvaltıda özel reçeller, bostanımızdaki turunçgillerden yapılmış meyve suları, serin ve sıcak içecekler servis edilmektedir. Ayrıca, Sakız Adası'nın, Kambos Bölgesinden, yerel tatlı tarifelerinden yapılmış tatlı ve tuzlu yiyecekler bulacaksınız.

Arama

Herkes Villa Krini'de konaklama yapan insanların yorumlarını ve değerlindirmelerini görebilir. Burada ziyaretçilerimiz nelerden hoşlandığını ve neleri sevdiğini okuyabilrsiniz.Villa Krini büyük bir saygı ve sevgi ile ziyaretçilerin yorumlarını ve gözlemlerini olduğu gibi kabul ediyor.

İsim *
İçerik *
Resim Doğrulaması * Güvenlik ResmiResmi Yeniden Yükle
   
 

Mujde Yucel

Sevgili zuhal yazar arkadasim vasitasiyla tanima firsatim olan sevgili katerina ve yannis samimiyetiniz sicakliginiz misafirperverliginiz icin tesekkurler.22-23 temmuz tarihleri arasinda tertemiz samimi bir ortamda iki gun gecirdim .sizleri tanidigima cok memnunum.Doga ile ic ice temiz sicak samimi bir ortamda dinlenmek isteyen herkeze tavsiye ederim.

Perşembe, 18 Eylül 2014

Poyraz & Çiğdem & Serkan

Great hospitality, Clean rooms , friendly owner, mystic location,...etc. and a lot of things you will see and feel in this property. Me and my family stayed in a Villa Krini for four days in July 2014. We are planning to stay again and looking for a apportunity to go again to this Island especially Kambos area. Everyday my son is asking "Daddy ! When will we go to Yannis & Katharine home ? Thank you so much Yannis & Katharine We are missing you.

Cuma, 01 Ağustos 2014

Bora Barut

Villa Krini is located just outside of downtown Chios, situated in a beautiful property with a view of amazing gardens and mountains providing the tranquility of true Greek culture. We have visited the Island late last summer and had an amazing stay at Villa Krini. The small hotel feels very private and peaceful. The rooms were very clean, and neat. They were even better than the photos. We had woken up very early and took a walk around the vicinity which is adjacent to a small village with beautifully woven narrow streets, stone houses and local people with their welcoming smiles. Yannis is by far the best host I have ever met. This is a unique family run business and the feeling of staying there is a true Greek experience. Yannis and his wife were so kind, professional, loving and giving. They have advised best restaurants in town with best food and best price. The breakfast that they serve at Villa Krini is spectacular. The conversations with Yannis and his wife made the experience very special and unforgettable. We got there by boat from Cesme, Turkey in 45 min by only paying 20 euros for a roundtrip. The food and stay were 5 times better in quality and quantity comparison to Turkey. We live Los Angeles, CA and looking forward to go back there again as soon as possible.

Salı, 01 Temmuz 2014

Nebil Tambay

We have stayed at KRINI almost one week! ONE WORD. EXCELENT! Thank you so much for your hospitality. So clean rooms! Big Rooms! Wonderful nature! My daughter loves all animals. You are a great family! We have feeled ourselve as at our home Warm Regards. Nebil, Aylin & Lara Tambay (Summer 2013)

Perşembe, 24 Nisan 2014

Özgür Erçerlık

Krini rooms kendimi evimde gibi hissettiğim, olağanüstü sıcakkanlı ev sahıpleri olan dinlendirici bir yer. Yannis ve Katerina tranıdığım en sıcakkanlı insanlardan. Bu yüksek tavanlı harika yeri herkese tavsiye ediyorum. Chios şehrinden sadece 10 dakika uzaklıkta.

Perşembe, 24 Nisan 2014

Yüksel TOPAL

Aslında bu otel ile ilgili yazmak pek istemiyorum , çünkü keşfedilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Burada kalmak huzur mutluluk demek, şehir karmaşasından kurtulmak demek portakal ağaçları içerisinde gezebilmek ve en önemlisi Giannis ve Saygıdeğer eşi Nazik Katherina ile tanışmak demek. Onlar maddiyatla ilgili yaklaşımları hayatlarında geri bIraktIklarIndan ve yüksek insani değerleri onmasından konaklayabilirsiniz. Yanısıra eğer bulamazsanız dahi oteli Giannis sizi limandan alabilir. Bir kere gittiğinizde zaten kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Hele Katherinanin bizlere jest olsun diye yaptığı Gallaktoboreko adlı tatlısı bir çeşit Suruplu bötek tatlısı nezaketi bir miktar açıklıyor sanırım. Sakızı mutlu kılan insanlar hep daim olsun.

Perşembe, 24 Nisan 2014

Oya Uçarcı

Odalar son derece sade ve temiz , ama esas önemlisi öyle sıcacık bir misafirperverlik var ki kendinizi evinizde hissediyorsunuz. Sakız'a gittiğimde her daim kalacağım tek yer. Yanni ve Katerina çok teşekkür ederim.

Perşembe, 24 Nisan 2014

Bülent Nayman

Konaklama hizmetlerinden çok memnun kaldım. Kahvaltı mükemmeldi. Katerina'nın kurabiyeleri ve reçelleri harikaydı. Yanni ve Katerina'ya gösterdiği yakın ilgi ve güleryüz den dolayı çok teşekkür ediyorum.

Perşembe, 24 Nisan 2014

Beyhan Songür

We had been many times in Chios but it was the first time in Cambos. Our friends adviced your place that we had marvelous time at your hotel. We are planning come back with e group of friends. Thanks for your hospitality, frienship and advices to make better days in our staying. Your place is very nice and valuable, hope to see you soon. Beyhan Songür

Perşembe, 24 Nisan 2014

Aylin Gençyürek

Sevgili Yannis ve Eşi, Sizlerin ev sahipliği ile çok keyifli 3 gün geçirdik Sakız adasında. Sadece konaklamada güler yüzlü ve misafirperver yaklaşımınız değil, bize bir rehber gibi tavsiye ettiğiniz yerlerde de aynı keyfi yaşadık. Bahçenin içindeki hayvanlarla ilgilenmekten kızlarımız çok keyif aldı. Avluda oturup hafif bir müzik ve sizin sohbetiniz ile biz de çok güzel vakit geçirdik. Tertemiz odalar, lezzetli ve tamamen ev yapımı kahvaltı çok güzeldi. İlginiz için çok teşekkürler. Sevgilerimizle… Aylin, Levent, Alin, Ece Gençyürek

Perşembe, 24 Nisan 2014

 

Görüntüle 
Powered by Phoca Guestbook

Bilgi

Villa Krini Rooms

Aikaterinh Dimitriadis

Vitiadou 6, Kampos
Chios GR 82100

Tel: +30 22710 31317

Cep tel: +30 6976861558

Cep Tel 2: +30 6977004038

E-mail: krinirooms@gmail.com

ΜΗΤΕ / 03/ 12/ Κ/ 11/ 2Κ/ 0029/ 00


Bizi nerede bulabilirsiniz:

Newsletter

e-mail'iniz ile, bizden, belli dönemler için vereceğimiz tenzilatlı fiyatları öğrenmeniz ve genel konaklama fiyatlarımız için bilgi sahibi olmanız için, bize kaydınızı yaptırın.

Επισκέπτες

Şu anda 12 konuk çevrimiçi
Sakız Adası'nda, KAMBOS'ta kiralık odalar.KAMBOS'ta rahat ve konforlu odalar. Otel, odalar, studyolar, KAMBOS odaları, Sakız Adası odaları, kiralık odalar, Chios rooms, Sakız Adası, dayreler